Wie ben ik?

Lieve lezer, fijn dat je hier bent! Waarschijnlijk vraag je af wie deze teksten schrijft. Ik denk, om eerlijk te zijn dat dit er niet zo toe doet. Ik ben namelijk nogal wispelturig. Verander nog weleens van gedachten, van haarkleur, van muzieksmaak…. Wie ík ben heb ik zelf niet helemaal helder. Jij wel?

Ik denk dat het er uiteindelijk toe doet wat ik vertel. Welke boodschap ik uitdraag. Een boodschap die jou helpt helder te krijgen hoe je Gods stem weer leert herkennen waardoor je in liefde verbonden met het leven zal zijn. Dat is mijn enige motivatie voor het schrijven van dit blog.
Mijn geloof is dat wanneer jij God jouw kompas voor je leven laat zijn je het juiste pad bewandeld en vrediger zal zijn dan ooit.
Om dit contact met God te hervatten, om zijn zuivere liefde te ervaren dien je de gedachten die dit tegen houden, de programma’s die dit belemmeren los te laten.

Met mijn blog wil ik hier aan bij dragen. Voor jou, voor mij, voor wij. Voor iedereen. Want een vredige ‘jij’ maakt de wereld een stukje beter voor ons allemaal.

Ik wens je veel leesplezier en bovenal veel liefde toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s