De malle molen

Je bent geen slachtoffer van de wereld die je ziet. Jij maakt jezelf tot slachtoffer. Soms zelfs tot slaaf.
Wie heeft jou ooit verteld dat je een bepaald uiterlijk moet hebben om te kunnen functioneren? Dat je een bepaald beroep moet hebben om je geld te verdienen? Wie heeft je ooit verteld dat je kinderen moet krijgen om vervulling in je leven te voelen? Of ze niet moet hebben omdat je dan vrij bent. Wie heeft bepaald dat je dingen niet meer kan omdat je een zekere leeftijd hebt bereikt? Dat je een partner nodig hebt om eenzaamheid tegen te gaan?

Wie heeft je deze nonsens wijs gemaakt?

We maken het elkaar wijs. Maar als je wilt kun je daar uit stappen. Uit die malle molen van leugens en beperkingen. Uit het idee dat je niet voldoet wanneer je hieraan niet voldoet. Als jij jezelf bevrijd uit de ketens die je jezelf hebt gegeven zullen anderen jouw voorbeeld volgen en ook vrij zijn! Is dat niet fantastisch!

De vrijheid die je zal voelen! De last die van je schouders zal vallen! Jij bepaalt wat je wilt of niet! Wat iets je wel of niet brengt! Kun je het je voorstellen? Verlang je naar die vrijheid?

Doe het gewoon!
Geef me je hand! Dan springen we samen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s