Gebed voor vrede in moeilijke tijden

Ik wil dat jij gelukkig bent. Vol vreugde. Gezond. Waarom? Omdat wij broeders en zusters zijn. Wij zijn één. Wanneer jij vol vreugde bent ben ik dat ook.
Ik wil een gebed met je delen dat mij altijd vrede brengt in moeilijke tijden. Bij angst en verdriet. Angst die ons wereld deelt nu het coronavirus zijn weg door ons levens baant. Ik vertel je graag later hoe dit gebed tot mij is gekomen en wat het representeert. Voor nu is het belangrijker dat je de kracht van dit gebed ervaart. Dat het jou vrede brengt.
Sluit je ogen en leg je handen op je borst. Vertel jezelf;

Ik ben het onschuldige kind van God
Ik ben het volmaakte kind van God
Ik ben het heilige kind van God

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s