Wees nooit in angst om liefde te verliezen, want je hebt al verloren

Ik wilde me niet uitspreken over de toestand die Nederland en de rest van de wereld momenteel treft. Ik wilde dat niet omdat ik wens dat iedereen die hier leest zich welkom en goed voelt. Ik wil niet dat mensen die hier komen het gevoel hebben dat ze slechts over mijn mening leren. Want het gaat hier niet over meningen. Mijn mening doet er niet toe. Die is alleen gebaseerd op ideeën en een handjevol ervaringen in een wereld vol illusies. Dat is nu juist niet waar het me om te doen is. Wat ik hier wil delen is wat God mij doorgeeft en bovenal mijn boodschap dat jij evengoed met God kunt communiceren als ik dat doe. Dat is de belangrijkste boodschap. Want wie met God spreekt zal weten wat waar is. Niet omdat hij zelf denkt te weten wat waar waar is vanwege wat hij in de wereld gezien heeft maar vanuit een weten omdat God het hem verteld. Waarheid is een weten, een voelen zonder dat intellect daarbij betrokken is. Beter dan dat kan ik het niet uitleggen. 
Ieder die luisterd naar God en besluit niet alleen te spreken zal weten. 
Hoewel ik mij dus niet wilde uitlaten over de situatie waarin de wereld zich bevind heb ik besloten jullie toch niet te onthouden van wat ik heb doorgekregen (hoe belachelijk dat ook mag klinken) 

Het is hoopgevend maar vraagt ook om alertheid en volharding. Op die hoop hebben wij allemaal recht. Hier dus in kort fragment wat mij werd meegedeeld:

Wat God mij zei was dat de WHO liegt. Dit werd mij al enige tijd geleden mede gedeeld. Toen ik de naam voor dit blog had doorgekregen en pas was gestart. WHO-LY (en ik weet hoe stom het klinkt dat ik LY vertaal naar liegen want in het Engels is een leugen natuurlijk ‘lie’ . Maar God spreekt wel vaker in symbolen, gevoel en beelden omdat taal altijd tekortschiet. Dit was wat ik doorkreeg. Ik kan er verder ook weinig aan doen). Het antwoord op WHO-lie (of ly) is natuurlijk love. Deze wetenswaardigheid bleef steeds bij me. Hoe en waarover de WHO liegt wist ik toen ook niet direct tot het Coronavirus uitbrak. Toen was het me duidelijk. 
Zelf ben ik dan ook nooit bang geweest voor het virus op een paar korte momenten na (waarvoor ik het gebed, zie eerdere blogs, doorkreeg) 
Hoewel ik niet echt bang was voor het virus was ik wel huiverig voor de regering en hoe ons maatschappij zich verder zou ontwikkelen. Dit, omdat ik al langer de broeierigheid voelde dat er iets groots staat te veranderen. Iets op wereldniveau en dat regeringen hierbij een grote rol spelen. Vraag me niet waarom. Ik had gewoon dat gevoel. Ik weet hoe jullie over ‘gevoel’ of in andere bewoording ‘intuïtie’ denken. Over het algemeen een vieze term geworden. Maar bedenk dan dat er veel dingen in ons wereld niet juist zijn. Verwisseld of op zijn kop. De dingen van waarde lijken zonder waarde, de dingen die van waarde lijken zijn zonder waarde voor het grote goed.
Ik heb God daarom steeds gevraagd hoe dit verder gaat. Wat het doel is. Waar dit thema voor staat (alles in het leven heeft symbolische waarde. Het leven is als een puzzel waarvan wij pas achteraf de betekenis zullen kennen en begrijpen)

God gaf door:
Het coronavirus is er en toch ook niet. Het is er maar is lang niet zo gevaarlijk als wordt gedacht. Want dat is het probleem. Het denken en de manier waarop; namelijk dat het een gevaar is.
Dit weet de WHO en enkele machthebbers uit verschillende delen van de wereld weten dit ook. Zij weten dat wanneer collectief geloofd wordt het waar zal zijn. Dit geloof is waar mensen aan overlijden. Iemand zelf hoeft niet persé hardnekkig in het virus te vertrouwen maar kan ook beïnvloed worden door anderen (gezien de verbondenheid die jullie ontkennen) Wanneer iemand sterk genoeg van geest is om het zogenaamde virus te ontkennen zal hij niet ziek kunnen worden. 
En dat is alles wat betreft het virus zelf en de remedie lijkt me duidelijk. Stoppen met waarheid toekennen aan iets dat net zo goed onwaar kan zijn. 

Ik: Dan is er nog de vraag ‘waarom’? En deze stelde ik God en hij gaf mij het antwoord

God: Macht.
Het virus wordt gebruikt als een test om te zien hoe ver men (machthebbers) met het volk kan gaan. Oftewel hoe beïnvloedbaar ze is.
Hoeveel macht heeft de top van de wereld nog om het volk de kant op te krijgen die hen zint, wanneer het ze zint.

Ik: Maar waarom zou iemand die macht willen? Waarom zou iemand willen dat er een bepaalde richting op wordt gedacht? Waarom die angst.

God: Macht is wat het is. Controle. Controle hebben geeft een kick. Daarbij zorgt het ervoor dat degene die macht heeft veilig is. Het is het aloude ‘eten of gegeten’ worden. 

Ik: Maar het is dus een test?

God: Juist.

Ik: En wat als we de test goed doorstaan als volk laat ik maar zeggen?

God: Dan weet men dat ze alle kanten met jullie op kunnen. Maar wees niet gevreesd want het zal niet gebeuren. Het volk blijkt niet slaaf genoeg.

Ik: Gelukkig. Maar dan? Wordt er nog iets ontmanteld?

God: Ja en nee. Er zullen bepaalde dingen naar buiten komen die mensen laten inzien dat ze in een op-zijn-kop-maatschappij leven. Maar er zal nog heel veel verborgen blijven dat in de loop der tijd het licht zal kennen.

Ik: Maar kunt u me vertellen hoe het verloop voor pak hem beet de komende 20 jaar zal zijn en of we de goede kant op gaan?

God: De goede of slechte kant hangt altijd af van de kan die je op wilt. Het hangt dus van jullie als één volk af welke kant jullie verkiezen op te gaan. Om het je gemakkelijk te maken zal ik zeggen dat jullie verbondenheid boven afscheiding gaan verkiezen. Het globale beloop is als volgt:

Men is al enigszins immuun geworden voor de verspreiding van angst. Machthebbers  zullen erachter komen dat de invloed niet reikt tot waar men het wil hebben. Uiteindelijk zal men het opgeven en sterven ideeën om vrijheden in te perken een stille dood. Machthebbers vrezen het volk en zullen ook woedend zijn. Het volk heeft teveel praats en zal monddood gemaakt moeten worden. Er zal woede worden aangewakkerd tussen volkeren. Maar de woede zal niet duren omdat men, het volk de opzet in gaat zien. Politie en leger zal de kant van liefde kiezen en daarmee is de macht van de verdeeldheid verloren. Er zal verzoening zijn en het volk zal één zijn en een vuist maken tegen de krachten die de macht willen behouden en zij zullen vluchten. Maar vluchten kan niet meer want kwaad is geschied en liefde heeft al zege gevierd. Mensen zullen steeds vaker hun liefdevolle kant, de kant die geloofd in eenheid kiezen. Dit maakt dat licht vaker op de kant van verdeling wordt geschenen en ingezien wordt hoe schadelijk dit uiteindelijk voor iedereen is en daarmee verwerpelijk. Zolang het volk deze kant blijft kiezen zal de wereld naar harmonie toe groeien in plaats van de chaos die jullie hebben veroorzaakt. 

Ik: ik kreeg het gevoel dat er toch nog een laatste battle zal zijn?

God: er zal door een klein deel altijd nog geprobeerd worden verdeling te zaaien. Dit kun je zien als laatste stuiptrekkingen. Jullie zijn het moe en zat. Hoe meer harmonie jullie zullen ervaren hoe meer het jullie zal beklijven. Jullie zullen de weg naar verdeeldheid vergeten. 

Ik: maar we moeten dus alert blijven?

God: zo zou je het kunnen noemen. Ik noem het liever liefde. Blijf in liefde en er kan niets fout gaan. Het tegenovergestelde van liefde is angst. Wees daarom nooit in angst om liefde te verliezen, want je hebt al verloren. 

Ik: dank u God. Mooier had u het niet kunnen zeggen. Amen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s