Er staat je iets belangrijks te doen

Weet jij eigenlijk wat je hier komt doen? Niet op deze site bedoel ik (al kan het interessant zijn een antwoord op die vraag te hebben) Ik bedoel, wat kom je doen, dit leven op deze planeet. Heb jij ooit bij die vraag stil gestaan? 

Heb je je ooit zó nutteloos gevoeld dat je dacht; jee, had ik maar een doel in dit leven! Iets belangrijks te doen!
Of heb je, net als ik altijd al dat gevoel gehad? Dat je ooit iets heel belangrijks te doen staat in dit leven. Zowel voor jou zelf als voor de mensheid en al het andere leven? Vanuit een diep gevoel van liefde en zorgzaamheid.
Ik hoop het wel want ik weet dat jij iets belangrijks te doen hebt! Zelfs als jij het niet weet of geloofd. Het kan namelijk niet zo zijn dat ik wél iets belangrijks te doen heb en jij niet. Weet je waarom? Alles is namelijk even belangrijk, en ieder is even belangrijk. Alle handelingen zijn even belangrijk, het één doet niet onder voor het ander.
Wat doet het er dan allemaal in godsnaam aan toe! Zul je denken. Weet je waarom alles even belangrijk is? Omdat alles altijd en keer op keer naar hetzelfde punt evolueert. Het uitgangspunt ‘God’. Hoe je het ook went of keert, het eindpunt en zowel het begin zal altijd God zijn.
Hoe je bij God komt is jouw keuze. In een rechte lijn of via vele omwegen. Het kan allemaal. 

Toen ik klein was voelde (wist-weten) ik dat me iets belangrijks te doen stond. Het was mijn hele leven aanwezig dat gevoel zonder dat ik er vragen over stelde. Nu weet ik wat het betekend; Ontwaken tot God (God herinneren) Waarom dat belangrijk is voor anderen?
Als ik mij God kan herinneren kan jij dat ook. In God zijn wij verbonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s