Vrijheidsbeperking is geen wens van het hart

De wereld is niet gedoemd, het tegenovergestelde is waar. Dit moment (deze periode van grove vrijheidsbeperking) is het moment van bewustzijnsverschuiving, of eigenlijk bewustzijnsverruiming bij velen. 
Al eerder zei God dat machthebbers hun zin niet zullen krijgen.
Er zijn mensen die dit jammer vinden. Die hopen op meer regels met als gevolg meer orde. Dit zijn angstige mensen die niet vertrouwen in natuurlijk beloop. Die de perfectie van dit universum niet gewaar zijn. Het is de angst die hen en hun naasten verstikt. Letterlijk.
Heb respect voor deze mensen maar laat hen niet de leiding krijgen over jouw bewustzijn. Want weet dat het laatste woord van God zal zijn. En dat woord is goed. Voor allen.

Heeft God ooit iets opgelegd?

Mensen doen toch alles dat zij willen? Ze hebben lief of doen meest wrede dingen. Ze zijn vrij te kiezen.

Als het grootste wezen, de grootste geest niet anders kan schenken dan vrije wil, is er dan iets dat met legitieme motivatie restricties op kan leggen?
Er zijn geen legitieme redenen. 

Chaos hersteld zichzelf wanneer de bron wordt gevolgd. Dit kan alleen met het hart. Geen brein zal ooit het juiste pad vinden. Dat is niet waarvoor het is ontstaan. Het brein is in dienst van het hart, van de ziel. Niet andersom. 

De bewustzijnsverrruiming houdt dit in: De waardering voor het hart boven het brein. Het hart als directe connectie met God.
Handelingen vanuit het hart zijn altijd genezend. Keuzes vanuit het hart zullen altijd en iedereen ten goede komen. Orde van bovenaf opgelegd is altijd inferieur. Want vrijheidsbeperking is geen wens van het hart. Geen brein zal een betere keuze maken dan het hart. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s