Het ontbreekt jou aan niets

Als God zegt ‘het ontbreekt jou aan niets’ dan kan er geen verwarring over bestaan dat alles dat jij je voor kunt stellen ook werkelijk het jouwe is.

Jij kunt kiezen wat jij wilt. Alles is aanwezig.Wil jij voorspoed? Je krijgt het. Wil jij tegenspoed? Je krijgt het. 

Het probleem is dat jij denk in ‘dingen’ en ‘onderwerpen’ in plaats van ervaringen. Het universum is een ervaring. Jij bent een ervaring. Welke ervaring wil jij?

Dan is er nog het probleem dat jij niet weet wat je wilt. Jij kiest het één maar voelt het andere. Laten gevoelens nu de sterkste richtingaanwijzers te zijn. De sterkste krachten. Angst en liefde zijn sterker dan wat dan ook, zij representeren immers ervaringen. Zij representeren jouw wil. Maar wees niet gevreesd want de dood bestaat niet. Wees niet gevreesd want ziekte bestaat niet. Zij is niet besmettelijk. Ideeën zijn dat. Jij kunt dus je angst laten varen en weet dat alles bestaat en dus ook mogelijk is. Voor ieder kind van God want God is één met hen en zij dus met elkaar. 

Gun jezelf alleen liefde, gun je broeders en zusters alleen liefde want al het andere is onwaar. Schaarste bestaat niet, alleen ik hoofden van mensen. Had Jezus dat al eens aangetoond? Jij hebt de wereld gemis-interpreteert  en daarom zie jij alleen schaarste, verdriet en pijn. Je ziet de overvloed die de wereld is niet.
Zou God zijn kinderen ooit iets ontzeggen? Hij is ‘al wat is’ en zou het daarom niet kunnen. Jij bent deel van dit al. Doe daarom afstand van de illusie van schaarste want dat is geen leven. Dat is ‘niets’ en het ontbreekt jou immers aan ‘niets’. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s