De hemel is hier

Hoe kunnen illusies en leugens bestaan?
Het geloof erin houdt ze levend. Hoe meer geesten ermee verbonden hoe meer licht er wordt tegengehouden op de werkelijkheid. 

Wat zijn leugens en illusies? 
Leugens zijn overtuigingen die jij de regie hebt gegeven over je leven. Leugens creëren illusies. Illusie zijn niets anders dan een beperking van de waarheid. Immers, de waarheid bevat het ‘al’ (of God) Het ‘al’ bevat de waarheid, oftewel alles. Maar er is een scheiding in dit ‘al’ ontstaan waardoor jij de eenheid niet meer kunt waarnemen. De wereld werd door enkelen niet meer als één ervaren. Die enkelen verspreiden hun leugens. Degenen die die leugens geloofden zijn ze op hun beurt door gaan geven en zo zijn we generaties later steeds meer ik de leugens gaan geloven, in de illusie van individualiteit, van afgescheidenheid.

De leugen van schaarste werd verspreid, de leugen van ziekte en dood. 
De waarheid is nog steeds aanwezig maar wanneer jij kiest voor ziekte en dood is dat wat je te zien zal krijgen. Dan zal dat jouw ervaring zijn.

Je kunt anders kiezen. Tenzij je anderen graag de regie over jouw leven geeft en je in hun leugens wilt blijven geloven. 
Hoe zou jouw verhaal zijn wanneer je hem zonder leugens van je voorvaderen zou schrijven? 

Willen we niet allemaal hetzelfde? Geliefd worden en lief hebben. Leven in overvloed.
Als je je nu eens zou focussen op deze wens en de buitenwereld zou vergeten lieve broeder en lieve zuster dan zul je zien dat de hemel in jou huist. En als iedere broeder en iedere zuster hetzelfde zou doen dan zijn wij allen in de hemel.  

De hemel is de werkelijkheid als je daarvoor kiest. De moeilijkheid zit hem niet in het zien van de werkelijkheid. De moeilijkheid zit hem in het loslaten van jouw overtuiging dat de hemel niet hier is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s