Wees welkom

Waarschijnlijk ben jij de vinder van één van mijn kleine kunstwerkjes en heb je zo je weg naar deze teksten gevonden. Ik hoop dat het kunstwerkje na het lezen nog steeds als een geschenk zal voelen.
Wat je ook mag voelen, weet dat dit de enige intentie was en is. De teksten zijn je gegeven. Ze zijn je gegund. Sommigen zullen wat oncomfortabel voor je voelen. Anderen voelen prettig. Weet dat de teksten neutraal zijn. De wereld neutraal is.

Mensen creëren hun verhalen over de wereld. Ook jij. Het enige dat ik met deze site bij je probeer te bewerkstelligen is dat je stil gaat staan bij het verhaal dat je ten diepste verlangt.
Want als het verlangen er is hoeft alleen het geloof zich bij te voegen en je wens zal bewaarheid worden. 

Wat jij verlangt verlangen we allemaal. Over dat verlangen hangt een sluier van ideeën en illusies. Is de sluier als een mist voor de zon opgelost dan zal je werkelijke verlangen zichtbaar worden. 
Om het licht te zien moet je eerlijk al je ideeën en illusies onder ogen willen komen. Dat kan een enge, moeizame en lange reis zijn maar ook snel, hoopgevend en geruststellend. Want de wereld blijkt niet te zijn wat jij er van dacht. 
Hoe dan ook zal je eindigen in vrede. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s