Wie ben ik?

Lieve lezer, fijn dat je hier bent! Ik begrijp dat je nieuwsgierig bent naar wie ík ben. Ik denk, om eerlijk te zijn alleen dat dit er niet zo toe doet. Ik ben namelijk nogal wispelturig. Verander nog weleens van haarkleur, van gedachten, van muzieksmaak…. Wie ik ben heb ik zelf niet helemaal helder. Jij wel?

Ik denk dat het er uiteindelijk toe doet wat ik vertel. Welke boodschap ik uitdraag. Een boodschap die jou helpt helder te krijgen hoe je je vredig kunt voelen, hoe je in verbinding met het leven kunt zijn. Hoe je in liefde kunt leven. 

Mijn geloof is dat zuivere liefde verbind. Dat je, om zuivere liefde te ervaren de gedachten die dit tegen houden dient los te laten. 

Met mijn blog wil ik hier aan bij dragen. Voor jou, voor mij, voor wij. Voor iedereen. Want een vredige jij maakt de wereld een stukje beter voor ons allemaal.

Ik wens je veel leesplezier en bovenal veel liefde toe!